Nieuwe gymzaal met turnfaciliteit Oosterhout Nieuwe gymzaal met turnfaciliteit Oosterhout Nieuwe gymzaal met turnfaciliteit Oosterhout

Design and build contract gymzaal Oosterhout

29 januari 2013

Van den Belt heeft een design and build contract gesloten voor de realisatie van een nieuw gebouw met gymzaal en turnfaciliteit aan de Hoofseweg in Oosterhout. Bij de totstandkoming van dit design and build contract gaf de gemeente Oosterhout aan dat het een doelmatig gebouw wilde, maar tevens dat duurzaam bouwen van belang was.

Duurzaam bouwen

Bij de totstandkoming van dit design and build contract gaf de gemeente Oosterhout aan dat het een doelmatig gebouw gebouw wilde, maar tevens dat duurzaam bouwen van belang was. Enkele toegepaste duurzaamheidsmaatregelen bij het bouwplan voor de gymzaal in Oosterhout zijn: compact gebouw, hoge RC-waarde 5 m2 K/W, verwarmen en koelen met warmte-koudeopslag (geen gas), waterbesparende douchekoppen en verlichting met aanwezigheidsdetectie.

Het nieuwe gebouw in Oosterhout wordt gerealiseerd door moederbedrijf Aan de Stegge Twello en zal gereed zijn in augustus 2013.