Nieuw clubgebouw WeHaVe Weesp Nieuw clubgebouw WeHaVe Weesp Nieuw clubgebouw WeHaVe Weesp Nieuw clubgebouw WeHaVe Weesp Nieuw clubgebouw WeHaVe Weesp

Nieuw clubgebouw WeHaVe Weesp opgeleverd

23 oktober 2014

In Weesp heeft Van den Belt Sport & Leisure het nieuwe clubgebouw voor handbalvereniging WeHaVe opgeleverd aan de gemeente Weesp. De verplaatsing van het clubgebouw van WeHaVe is onderdeel van de herinrichting van Sportpark Vechtoever.

Ultrasnelle bouwtijd

Het gehele gebouw is vooraf tot in detail in 3D uitgewerkt om de gebruikers maximaal inzicht te geven in wat zij konden verwachten. Omdat daardoor alles vóór start bouw bekend was, kon de bouwtijd met twaalf weken ultrakort gehouden worden.

Bijzonder

Bijzonder aan dit gebouw is het feit dat het in hoogte en afmeting reeds geschikt is gemaakt voor het eventueel toekomstig gebruik door de tafeltennisvereniging The Victory. Van den Belt Sport & Leisure heeft samen met de gemeente en ISA Sport diverse varianten gemaakt om zowel in locatiekeuze als gebouwopzet te voldoen aan de wensen van alle belanghebbende verenigingen. De gemeente Weesp heeft uiteindelijk gekozen voor Van den Belt Sport & Leisure vanwege haar competitieve en kwalitatieve aanbieding en de meerwaarde die zij leverde in het voortraject.

Meer over nieuw clubgebouw WeHaVe Weesp

Persbericht: Van den Belt Sport & Leisure realiseert nieuw clubgebouw WeHaVe Weesp