Impressie trampolinepark Rebound World Zwolle

Nieuw trampolinepark Rebound World in Zwolle

17 augustus 2016

Eind dit jaar heeft Zwolle een trampolinepark. Rebound World heeft als initiatiefnemer ingezet op een wereldwijd netwerk van trampolineparken. Een tweede park wordt geopend in Frankrijk (Montpellier) en parken in Maleisiƫ en Vietnam zullen volgen. Van verhuurder Jansen Vastgoed kregen wij opdracht om in Zwolle een bestaand gebouw te revitaliseren en uit te breiden tot trampolinepark.

45 trampolines

Trampolineparken zijn de laatste jaren razend populair en schieten als paddenstoelen uit de grond. De nieuwe trampolinehal wordt gevestigd in het voormalige pand van horecagroothandel Sligro aan de Ossenkamp in Zwolle. Het pand krijgt een totale oppervlakte van 2.400 m2 en wordt voorzien van maar liefst 45 trampolines!

Bouw

In week 28 is er gestart met de revitalisatie van het bestaande gebouw en zijn de boorpalen voor de uitbreiding aangebracht. In de komende 14 weken zal het hele gebouw gerealiseerd worden inclusief de inrichting. SEC Architecten uit Kampen tekende voor het ontwerp. Rebound World heeft 19HetAtelier ingeschakeld voor het interieurontwerp.