Nieuw fitnesscentrum Achmea Health Center Utrecht

Nieuwbouw fitnesscentrum Achmea Health Center Utrecht

20 mei 2011

Na de realisatie van de Achmea Health Centers te Barneveld en Leeuwarden is Van den Belt Sport & Leisure begin maart 2011 gestart met de uitvoering van het fitnesscentrum voor Achmea Health Center in Utrecht. Dit is alweer het 41e Health Center van de zorgverzekeraar in Nederland.

Nieuw fitnesscentrum

Op bedrijventerrein de Wetering-Zuid, achter The Wall langs de A2 realiseert Van den Belt een Health & Spa Center van 2.600 m2 in 3 lagen. Door de grote parkeervraag en om het kavel optimaal te benutten zal er onder de 1e verdieping geparkeerd worden. In het complex kan vanaf eind 2011 op de 1e en 2e verdieping gebruik gemaakt worden van diverse fitnessruimten, een stoombad, een whirlpool, sauna’s, zonnebanken en aerobics lessen. Tevens zal er een praktijk voor fysiotherapie gevestigd worden.

Hoogste punt Achmea Health Center

Op feestelijke wijze is eind mei het bereiken van het hoogste punt gevierd van het nieuwe Achmea Health Center in Utrecht. De bouw verloopt volgens planning. Naar verwachting zal eind dit jaar de ingebruikname van Health Center plaatsvinden.