Nieuwe sportschool Profit Gym Zwolle - Van den Belt Sport & Leisure Nieuwe sportschool Profit Gym Zwolle - Van den Belt Sport & Leisure Nieuwe sportschool Profit Gym Zwolle - Van den Belt Sport & Leisure Nieuwe sportschool Profit Gym Zwolle - Van den Belt Sport & Leisure Nieuwe sportschool Profit Gym Zwolle - Van den Belt Sport & Leisure

Nieuwe sportschool Profit Gym Zwolle gereed

13 februari 2015

De nieuwe sportschool van Profit Gym in Zwolle is geopend. Op 18 december van het vorige jaar leverde Van den Belt Sport & Leisure het casco van de nieuwe sportschool op, waarna Profit Gym in eigen beheer de afbouw verzorgde.

De sportschool betreft een herontwikkeling op de voormalige brandweerlocatie aan de Van der Heydenstraat. In samenwerking met Pebem Vastgoed realiseerde Van den Belt het casco van de nieuwe sportschool. Daarnaast heeft Pebem Vastgoed 13 garageboxen op het terrein gerealiseerd. Na de vestigingen in Zwolle Dieze, Ommen en Hardenberg is de sportschool in Zwolle Zuid de vierde vestiging van Profit Gym. De sportschool bestaat uit 1.500 m verdeeld over twee verdiepingen, waarvan een grote sportzaal op de begane grond en drie zalen op de verdieping.

De totale bouwtijd van het sportgebouw inclusief terreinverharding en garageboxen bedroeg 11 weken. Het pand kenmerkt zich door diverse kleuren gevelbeplating met goudkleurige aluminium lamellen die ervoor gemonteerd zijn.

Meer informatie nieuwe sportschool

Contract getekend voor nieuwe sportschool Profit Gym Zwolle