Lighthall - Van den Belt Sport & Leisure Lighthall - Van den Belt Sport & Leisure Lighthall - Van den Belt Sport & Leisure

Van den Belt wint ontwerpwedstrijd

31 januari 2007

Tijdens de slotmanifestatie van de ontwerpwedstrijd “Sport ’n Space” zijn in Burgers Zoo de winnende ontwerpen bekendgemaakt. Uit de twaalf provinciale ontwerpen koos de jury, onder leiding van juryvoorzitter Jan Franssen, Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland, de drie winnaars. Namens de provincie Groningen won het Alfa College te Groningen de eerste prijs binnen de categorie middelbaar beroepsonderwijs met de “Lighthall”. In samenwerking met Van den Belt Sport & Leisure zetten zij een uitdagend innovatief ontwerp neer.

Drijvende sporthal modulair uit te breiden

De ontwerpprijs werd mede in de wacht gesleept door de scherpe prijsstelling die was gebaseerd op een reële calculatie.

Grote stalen overspanningen waarbinnen met standaard units kleedkamers, keuken en kantoorruimten worden gevormd, vormen de uitgangspunten van de lichte drijvende sporthal die More for You en Van den Belt Sport & Leisure ontwierpen. Met het ontwerp sleepte het samenwerkingsverband eind januari de eerste prijs in de wacht van een prijsvraag van de Vereniging Sport en Gemeenten.

Bron: Cobouw 16 februari 2007

Persbericht
VSG Winnaars Sport ’n Space

Artikel Cobouw
Artikel Cobouw Lighthall