Fitnesscentrum Achmea Health Center Fitnesscentrum Achmea Health Center Zwembad bouwen Fitnesscentrum Achmea Health Center Clubgebouw hockeyclub Eemvallei Fitnesscentrum Achmea Health Center Zwembad bouwen Fitnesscentrum Achmea Health Center Sporthal bouwen

Over van den Belt

Van den Belt Sport & Leisure is de turnkey specialist op het gebied van sport- en leisurevoorzieningen. Denk hierbij aan sporthallen, zwembaden, fitnessaccommodaties en multifunctionele sport- en leisureaccommodaties.

Integrale aanpak

Wij beschouwen het proces van ontwerp en realisatie van uw nieuwe sportaccommodatie als een serie opeenvolgende activiteiten met één doel: een unieke sportaccommodatie die aan al uw wensen voldoet. Sportfunctionaliteit, sportlogistiek, veiligheid en duurzaamheid staan hierbij centraal. Wij denken met u mee over risicodragende financiering en exploitatie van uw voorziening Van idee tot en met exploitatie en beheer van uw sportvoorziening is Van den Belt Sport & Leisure uw bouwpartner.

Onze integrale aanpak heeft meerdere voordelen:

  • Juiste afstemming tussen de verschillende fasen in het huisvestingsproces
  • Efficiency voordelen met een positief effect op de prijs-kwaliteitverhouding

Ervaring

Voor diverse opdrachtgevers hebben wij ruim 300 accommodaties gerealiseerd. Door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u eveneens op voorhand en gedurende het gehele proces weloverwogen adviseren over de te nemen beslissingen.

Kwaliteit

Het ontwerp en de realisatie vindt plaats onder keur van ISA-Sport. Daarnaast zijn wij ISO-9001 en VCA**-gecertificeerd. Van den Belt Sport & Leisure maakt deel uit van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven waarbij circa 40 (inter)nationale zelfstandig ontwikkelende bouw- en bouwgerelateerde ondernemingen zijn aangesloten.

Referenties

Onze vele referenties geven u een idee van de mogelijkheden die Van den Belt Sport & Leisure biedt.

Meer info over dit onderwerp